Menuforslag

Menu 1

  • Høns i tarteletter (3 stk. pr. person)
  • Helstegt svinekam med halve æbler med gele, rødkål, svesker, brune og hvide kartofler samt flæskestegssauce
  • Romfromage med kirsebærsovs

Pr. couvert ud af huset kr. 189,-
Pr. couvert i huset kr. 219,-

Menu 2

  • Røget bækforel med røræg, dressing og flutes
  • Helstegt oksefilet med fyldte tomater, ristede champignon, sukkerærter, ovnbagte små kartofler og rødvinssauce
  • 1/2 ananas fyldt med frugter, dertil råcreme eller is

Pr. couvert ud af huset kr. 219,-
Pr. couvert i huset kr. 249,-

Menu 3

  • Laksefarseret rødspætte med rejer dressing og brød
  • Marineret svinekam med baconsvøbte bønner, timian stegte gulerødder, tomatsalat, kartoffelrøsti og bearnaisesauce
  • Pandekager med is og chokoladesauce

Pr. couvert ud af huset kr. 199,-
Pr. couvert i huset kr. 229,-

Færdigheder

Indsendt den

7. september 2017