Buffet (Min. 10 couverter)

Buffet nr. 1

  • Butterdejsrede med skaldyrsalat
  • Pastasalat med friske grøntsager
  • Helstegt oksetyndstegsfilet
  • Fyldt svinekam med løg og svampe
  • Ovnbagte cherry tomater
  • Tzaziki
  • Grøn salat med dressing
  • Bagte kartofler med kryddersmør
  • Æbletærte med nougatcreme

 

Pris pr. couvert

Ud af huset kr. 199,-

I huset kr. 229,-

Buffet nr. 2

  • Røget laks med friske asparges og peberrodscreme
  • Honning melon svøbt med parmaskinke
  • Butterdejs indbagt svinemørbrad
  • Marineret kalvecuvette
  • Hvidløgs-citron marineret lammekølle
  • Broccolisalat
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Fyldte bagte kartofler
  • 2 slags ost med druer og radiser

 

Pris pr. couvert

Ud af huset kr. 219,-

I huset kr. 249,-

Buffet nr. 3

  • Hvidvins dampet rødspætte med rejer og asparges anrettet på salat
  • Ovnbagt glaseret hamburgerryg med timian stegte gulerødder
  • Røget svinemørbrad med røræg og urtecreme
  • Kyllingebryst fyldt med ost og svøbt i bacon
  • Pesto marineret små kartofler bagt i ovnen
  • med rødløg og porrer
  • Salat med soltørrede tomater og hvidløg
  • Hasselnøddetærte med rørt is

 

Pris pr. couvert

Ud af huset kr. 199,-

I huset kr. 229,-

Buffet nr. 4

 

  • Tunmousse med rejer og caviar, dressing og brød
  • Kyllingebryst i tomatsauce med pasta
  • Helstegt tyndsteg med fyldte champignon
  • Marineret stegte revelsben
  • Ovnbagte kartoffelbåde
  • Små kartofler vendt i chili dressing
  • Salatfade med dressing
  • Coleslaw med rosiner og nødder
  • Hjemmelavet isrand med syltede frugter og hindbærpure

 

Pris pr. couvert

Ud af huset kr. 219,-

I huset kr. 249,-

Færdigheder

Indsendt den

7. september 2017