Buffet nr. 1
- Butterdejsrede med skaldyrsalat
- Pastasalat med friske grøntsager
- Helstegt oksetyndstegsfilet
- Fyldt svinekam med løg og svampe
- Ovnbagte cherry tomater
- Tzaziki
- Grøn salat med dressing
- Bagte kartofler med kryddersmør
- Æbletærte med nougatcreme
Pris pr. couvert
Ud af huset kr. 199,-
I huset kr. 229,-
Buffet nr. 2
- Røget laks med friske asparges og peberrodscreme
- Honning melon svøbt med parmaskinke
- Butterdejs indbagt svinemørbrad
- Marineret kalvecuvette
- Hvidløgs-citron marineret lammekølle
- Broccolisalat
- Tomatsalat med mozzarella
- Fyldte bagte kartofler
- 2 slags ost med druer og radiser
Pris pr. couvert
Ud af huset kr. 219,-
I huset kr. 249,-
Buffet nr. 3
- Hvidvins dampet rødspætte med rejer og asparges anrettet på salat
- Ovnbagt glaseret hamburgerryg med timian stegte gulerødder
- Røget svinemørbrad med røræg og urtecreme
- Kyllingebryst fyldt med ost og svøbt i bacon
- Pesto marineret små kartofler bagt i ovnen
- med rødløg og porrer
- Salat med soltørrede tomater og hvidløg
- Hasselnøddetærte med rørt is
Pris pr. couvert
Ud af huset kr. 199,-
I huset kr. 229,-
Buffet nr. 4
- Tunmousse med rejer og caviar, dressing og brød
- Kyllingebryst i tomatsauce med pasta
- Helstegt tyndsteg med fyldte champignon
- Marineret stegte revelsben
- Ovnbagte kartoffelbåde
- Små kartofler vendt i chili dressing
- Salatfade med dressing
- Coleslaw med rosiner og nødder
- Hjemmelavet isrand med syltede frugter og hindbærpure
Pris pr. couvert
Ud af huset kr. 219,-
I huset kr. 249,-