Lette anretninger

Ud af huset

  • Blomkål med rejer og stenbiderrogn
  • Butterdejsstænger med skinke og broccoli
  • Cæsarsalat med kylling og brødcrutoner
  • Farseret peberfrugt med oksekød
  • Tomatsuppe med nudler og rejer
  • Frokosttærte med oksekød
  • Frisk pasta med skinke og ostesovs
  • Kartoffelsalat med marineret kylling
  • Biksemad med spejlæg og rødbeder
  • Hjemmelavet kartoffelsalat og frikadeller

Kr. 69,-  pr. ret pr. couvert

  • Laksefrikadeller med marineret grønt og små bagte kartofler
  • Svensk pølseret med purløg og bacon
  • Roastbeef med karrypickles og kartoffelrøsti
  • Forloren skildpadde med æg
  • Kalvefrikassé
  • Pariserbøf med brasede kartofler
  • Grøntsagstærter med grøn salat og flutes
  • Stjerneskud med rejer og dressing
  • Indbagte rejer med salat og flutes
  • 1/2 kylling med salat og bagt kartoffel

Kr. 79,-  pr. ret pr. couvert

Alle retter kan serveres med brød og salater til en merpris af kr. 20,- pr. couvert

Færdigheder

Indsendt den

7. september 2017